Известие

Collapse
No announcement yet.

Май ще си купувам 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май ще си купувам 146

Здравейте колеги!
    От известно време си мисля да си сменя колата /Рено клио/ и наистина съм впечатлен от 146-цата. Доста познати и "майстори" ми казват че това е кола, която се троши постоянно и е със скъпи части. Аз обаче имам позат с дизелова 146 и той е много доволен. Прочетох доста мнения от форума и наистина мисля че си зяслужава колата, като се има предвид, че и не е много скъпа. Моля за Вашите мнения!
    Alfa Romeo 146 1.6 T. Spark / 1997

Re: Май ще си купувам 146

Първоначално публикувано от buzata
    Здравейте колеги!
    От известно време си мисля да си сменя колата /Рено клио/ и наистина съм впечатлен от 146-цата. Доста познати и "майстори" ми казват че това е кола, която се троши постоянно и е със скъпи части. Аз обаче имам позат с дизелова 146 и той е много доволен. Прочетох доста мнения от форума и наистина мисля че си зяслужава колата, като се има предвид, че и не е много скъпа. Моля за Вашите мнения!
    интересно, щом задаваш този въпрос клио-то не се ли чупи. ако е вечно да вземим да си купим по 1... примерно...
    от към окачване коя кола не се чупи по "родните" пътища.
    от към мотор ако не си някой душманин ... и си я гледаш както трябва повярвай ми и тя няма да те предаде...
    ако си сметкаджия ... алфата не е кола за теб.
    ако искаш кола, коята да ти е на сметка и да те превозва само от точка А до точка Б.... от Франция погледни малко по на дясно към Германия. орентирай се към някое немско возило.
    а ако си купуваш кола да и се радваш и да ти доставя удоволствие шофирането и ... това е колата.
    а за 146-цата много добър автомобил. еднисвения минус който аз намирам в нея е твърдата возия. Всичко останало си ми харесва.
    сам прецени какво искаш ... да е на сметка или да ти доставя удоволствие ....

поздрави
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

не ме притеснява толкова цена на частите и такива неща з-то работата ми позволява да си намирам части на цена на вносител.
      А за ренцето се почупва ама не е чак толкова зле колкото го описват.
      А наистина искам кола, която да ми носи удоволствие от шофирането, а и имам наблюдение над повечето автомобили/обаче в блъснато състояние/ и алфата наистина ми харесва доста. Изчетох доста от този форум и моля колеги то В. Търново да ми кажат как стоят нещата с подръжката в града.
      Благодаря за мнението все пак.

Comment

Добър избор! Алфата определено носи удоволствие от шофирането. Твърдичко вози наистина,но е много стабилна. Не е от най икономичните-на газ ми дава 8.5-9 на дълъг път и около 12 градско. За чупенето-какво да ти кажа-за 10-тина хиляди км. освен първоначалното обслужване ангренажи, филтри и т.н. съм сменил само една водна помпа. А... и една крушка на пепелника. Хубаво е преди да я купиш да я прегледаш обстойно ако има начин! Успех и пиши да се похвалиш с новата кукла!
        sigpic33201
        930 Quattroporte

Comment

от цялата хамалогия на покупката ... най важното е да излезе читава...
          че после почват едни ядове .. едни цифри за това за онова ...
          като я вземаш задължително я карай на диагностика на ДВГ-то и някой да и види ходова част, удари и т.н.
          пък в края на краищата ... късмет.. каквато излезе!

успех с покупката ... и да не забравиш да се похвалиш!
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Здравей колега Утре ела на срещата ни и ще ти отговорим на въпросите ,който с каквото може
            Следи тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... &start=615 Новото място на срещата е 1-2 страници по-назад .Пък и ще можеш да огледаш 146-ците има 5-6 клубни
            Инъче в града всеки се пише за майстор Но на TwinSparka има само няколко
            P.S на някакъв двигател спрял ли си се
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ами не съм си спрал конкретно на мотор но ми се иска да е по-мощен. За боксерите чувам че им се мръщят монтьорите, но ако трябва да слушаме тях щяхме да караме само голфета. Иначе знам, че боксера поне на теория е по пъргав при по ниски обороти. А за ТС знам че е блока на фиат с глава правена специално за него. Благодаря много за инфото.

Comment

Първоначално публикувано от buzata
                Ами не съм си спрал конкретно на мотор но ми се иска да е по-мощен. За боксерите чувам че им се мръщят монтьорите, но ако трябва да слушаме тях щяхме да караме само голфета. Иначе знам, че боксера поне на теория е по пъргав при по ниски обороти. А за ТС знам че е блока на фиат с глава правена специално за него. Благодаря много за инфото.
                Боксера определено не е пъргав в ниските обороти.
                146 1.6 Boxer '96

Comment

Той и във високите не е
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                    Той и във високите не е
                    Заеби ти тая работа...
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                      еднисвения минус който аз намирам в нея е твърдата возия.
                      е то тва и е най-якото
                      Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                        Първоначално публикувано от Cvetelin
                        еднисвения минус който аз намирам в нея е твърдата возия.
                        е то тва и е най-якото
                        Аз бих казал че съм totally addicted към по-твърдото окачване.
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз пък се изнервям, ако вози меко. Имам усещането, че ше се изтаваня

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                            Аз пък се изнервям, ако вози меко. Имам усещането, че ше се изтаваня
                            ти кат седнеш и сички започват да возят твърдо бе
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Що ако съм прав ?

Comment

Working...
                              X